aPaja -kohtaaminen Helsingissä 31.10 – 1.11.2013

Bloggaus suomeksi alla:

Olemme mukana järjestämässä parin viikon päästä 31.10. – 1.11.2013 The Hub Helsingin tiloissa tapahtuvaa Otavan Opiston aPaja yhteisön 1. kohtaamista. Tapahtuman teema on epävarmuus. aPaja -yhteisö on oppijoiden ja osaajien kohtaamispaikka, missä ihmiset ja yhteisöt voivat rakentaa omia unelmiensa kursseja. Otavan Opisto on meille mieluisa kumppani; tulevaisuuteen tähyilevä ja paljon tekevä kansanopisto, jonka pääpaikka on Mikkelin kupeessa Otavalla. Lisäksi heillä on toimintaa verkon yli koko maassa, ja toimipiste Helsingin keskustassa. Olemme tehneet Otavan Opiston kanssa aiemmin yhteistyötä mm. järjestämällä Art of Hosting -osallistavan johtamisen koulutuksia keväästä 2012 lähtien.

Tervetuloa mukaan Helsingin Hubille. Tapahtuma on varmasti toimiva kaikille Monkeyn ystäville, koska siellä pääset tutustumaan ja puhumaan uusien kaverien kanssa, sekä työstämään omia juttuja eteenpäin! Hinta on edullinen 59e sis. illallisen. Ilmoittaudu mukaan täällä. Lisätietoja saat Villeltä ja Johannalta.

Here’s the blog text in English:

Hi! We have started to work more intensively with Otavan Opisto and their new aPaja learning community. Otavan Opisto is great as they are community college with a vision and loads of action to make Finland a better place. We are very excited about this partnership. The first thing coming up is an event in Helsingin in two weeks time, 31.10. – 1.11.2013. You are very welcome to join, although the main language will be Finnnish.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.